ЛОКАЦИЈА НА НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА 360° виртуелно разгледување

кликнете и повлечeте

Google maps ЛОКАЦИЈА | ул. Дејан Војвода бр. 8 Охрид (позади Охридска банка) За агенцијата

Агенцијата за недвижности и маркетинг БИЛБОРД е професионална и специјализирана компанија во областа на посредување при продажба и купување на недвижен имот во Охридскиот регион.

Го цениме Вашето време и пари па соодветно Ви помагаме во изборот на најдобрата понуда која произлегува од согледување на Вашите потреби, желби и барања. Комплетната правна сигурност е наша обврска која ја исполнуваме така што не е оставен простор за грижа и несигурност !

Ваше барање, наше решение !!!


СЕРТИФИКАТ И НАГРАДА

● Агенцијата за недвижности и маркетинг 'БИЛБОРД' поседува GOOGLE STREET VIEW - TRUSTED BADGE и се наоѓа на официјалната страна од Google за Google street view - Trusted Pro.